Kedves Klubtagok!

A közelgő ünnepek alkalmából békés, boldog karácsonyt kívánok Nektek és családtagjaitoknak! Kívánok az újévre sok örömöt, és főleg jó egészséget.

Kedves Klubtagok!

Remélem, egészségesek vagytok! Sajnos, tagjaink közül is sokan megbetegedtek. Fájdalmas, hogy a járvány egyre több áldozatot követel közülünk. Nyugodjanak békében kedves Tagjaink! Kérem, hogy a megyei elnökök, a klubvezetők emlékezzenek meg róluk. Szívesen adunk helyet a megemlékezéseknek a honlapunkon is.

Kedves Klubtagok!

Remélem, egészségesek vagytok! Sajnos, tagjaink közül is sokan megbetegedtek. Fájdalmas, hogy a járvány áldozatokat is követelt közülünk. Nyugodjanak békében!

Kedves Klubtagok!

Bízom benne, hogy egészségesek vagytok. Jó látni, hogy a nyugdíjas klubok tagjai, a baráti társaságok kihasználják az őszi napsütés minden percét. Nagyon jó azt is látni a sok fotón, hogy vigyáztok magatokra és egymásra; viselitek a maszkot, és még kézfertőtlenítő flakon is kerül az asztalra. Jól teszitek, mert sajnos, az elmúlt hetekben több megyéből is kaptunk szomorú híreket. Kellő elővigyázatosság mellett azonban sok kellemes program lebonyolítható.

Kedves Klubtagok!

Lassan befejeződik a nyár. Remélem, élményekben gazdag volt ez a nagy forróságot, heves esőzéseket hozott időszak! Biztosan sokat hallottatok az elmúlt hónapokban a klímaváltozásról és annak az életünkre gyakorolt hatásáról!

Kedves Klubtagok!

Az elmúlt hetekben többen is kérdeztétek, kit illet meg a 13. havi nyugdíj első negyedrésze. Ezért is gondoltam, hogy most erről tájékoztatlak benneteket.

Kedves Klubtagok!

Az elmúlt hetekben jelentős mértékben átalakult az életünk. A járvány mindenekelőtt az időseket, köztük is a valamilyen betegségben szenvedőket fenyegette. Bár sokat hallhatunk arról, hogy a járványveszély elmúlt, a fegyelmezett magatartásra, az egészségünk megerősítésére most is nagy szükség van. A következő hetekben a Szövetség valamennyi programját ennek megfelelően szervezi meg.

Kedves Klubtagok!

Mindenekelőtt bízom abban, hogy egészségesek vagytok, vigyáztok magatokra, vigyáztok egymásra. Köszönjük, hogy folyamatosan írtok, hírt adtok arról, mi történik a járványidőszakban a településeteken, milyen segítséget kaptok az önkormányzattól, az önkéntesektől.

Kedves Klubtagok!

Mindenekelőtt anyák napja alkalmából sok örömöt, jó egészséget kívánok nektek! Gondolom a ti gyerekeitek, unokáitok és dédunokáitok sem ugyanúgy köszöntöttek benneteket, ahogyan az sok év alatt kialakult.

Kedves Klubtagok!

Mindenekelőtt nagyon remélem, jól vagytok!

Mi mással is kezdhetném a szokásos, havonta megjelenő írásomat, mint a koronavírussal összefüggő hírekkel!

1. oldal / 2

Megjelent a decemberi Hírlevél

A járványhelyzetre való tekintettel tájékoztatunk benneteket, hogy a Hírlevél aktuális száma online formában olvasható a honlapunkon, ugyanitt le is letölthető.

Az decemberi Hírlevél itt olvasható!


Corona 2020 amatőr irodalmi pályázat

 

Figyelem immunerősítés - homoktövis

Please publish modules in offcanvas position.