Kedves Klubtagok!

Sajnos, a járvány nem múlt el, folyamatosan szedi az áldozatait! Nagyon örülünk, hogy rendszeresen tájékoztattok bennünket arról, hol indult el az oltás, hol és hány tagunk beoltására került sor. Egyre többen kapták meg az első oltást, és már vannak, akik a másodikat is megkapták. Köszönjük azoknak a munkáját, akik fontos és felelős szerepet vállalnak társaik, ismerősek, barátaik meggyőzésében, az oltás melletti kampányban.

Kedves Klubtagok!

Sajnos, a járvány nem múlt el, folyamatosan szedi az áldozatait! Nagyon örülünk, hogy folyamatosan tájékoztattok bennünket arról, hol indult ez oltás, hol és hány tagunk beoltására került sor. Látjuk azt is, mennyire fontos és felelős szerepet vállaltok egymás meggyőzésében, az oltás melletti kampányban.

Kedves Klubtagok!

Remélem, ti is úgy gondoljátok, hogy a jó kívánságokból soha nem elég! Bár már január végén járunk, boldog újévet, sok örömöt, és főleg jó egészséget kívánok nektek és szeretteiteknek!  

Az elkövetkezendő időszakban is az fogja meghatározni az életünket, képesek leszünk-e kezelni a járványhelyzetet. A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, az arc, a száj, az orr érintésével bejuthat a szervezetbe. Egyelőre nem ismert, hogy pontosan mennyi ideig marad fertőzőképes a vírus a felületeken, annyi azonban bizonyos, hogy az egyszerű fertőtlenítőszerek elpusztítják. Vagyis viseljetek maszkot, tartsatok távolságot, sokat szellőztessetek és fertőtlenítsetek.

Kedves Klubtagok!

A közelgő ünnepek alkalmából békés, boldog karácsonyt kívánok Nektek és családtagjaitoknak! Kívánok az újévre sok örömöt, és főleg jó egészséget.

Kedves Klubtagok!

Remélem, egészségesek vagytok! Sajnos, tagjaink közül is sokan megbetegedtek. Fájdalmas, hogy a járvány egyre több áldozatot követel közülünk. Nyugodjanak békében kedves Tagjaink! Kérem, hogy a megyei elnökök, a klubvezetők emlékezzenek meg róluk. Szívesen adunk helyet a megemlékezéseknek a honlapunkon is.

Kedves Klubtagok!

Remélem, egészségesek vagytok! Sajnos, tagjaink közül is sokan megbetegedtek. Fájdalmas, hogy a járvány áldozatokat is követelt közülünk. Nyugodjanak békében!

Kedves Klubtagok!

Bízom benne, hogy egészségesek vagytok. Jó látni, hogy a nyugdíjas klubok tagjai, a baráti társaságok kihasználják az őszi napsütés minden percét. Nagyon jó azt is látni a sok fotón, hogy vigyáztok magatokra és egymásra; viselitek a maszkot, és még kézfertőtlenítő flakon is kerül az asztalra. Jól teszitek, mert sajnos, az elmúlt hetekben több megyéből is kaptunk szomorú híreket. Kellő elővigyázatosság mellett azonban sok kellemes program lebonyolítható.

Kedves Klubtagok!

Lassan befejeződik a nyár. Remélem, élményekben gazdag volt ez a nagy forróságot, heves esőzéseket hozott időszak! Biztosan sokat hallottatok az elmúlt hónapokban a klímaváltozásról és annak az életünkre gyakorolt hatásáról!

Kedves Klubtagok!

Az elmúlt hetekben többen is kérdeztétek, kit illet meg a 13. havi nyugdíj első negyedrésze. Ezért is gondoltam, hogy most erről tájékoztatlak benneteket.

Kedves Klubtagok!

Az elmúlt hetekben jelentős mértékben átalakult az életünk. A járvány mindenekelőtt az időseket, köztük is a valamilyen betegségben szenvedőket fenyegette. Bár sokat hallhatunk arról, hogy a járványveszély elmúlt, a fegyelmezett magatartásra, az egészségünk megerősítésére most is nagy szükség van. A következő hetekben a Szövetség valamennyi programját ennek megfelelően szervezi meg.

1. oldal / 2

Megjelent a novemberi Hírlevél

A járványhelyzetre való tekintettel tájékoztatunk benneteket, hogy a Hírlevél aktuális száma online formában olvasható a honlapunkon, ugyanitt le is letölthető.

A novemberi Hírlevél itt olvasható!


Poézis 21

1 %

Nyugdíjas klubtársainkat arra kérjük, érjétek el, hogy a családotokban, ismeretségi körötökben személyi jövedelemadót fizető személyek az adó 1 %-án ajánlják fel szövetségünk javára.
Szövetségünk esetében a nyilatkozatra azt kell ráírni a kedvezményezett rovatba, hogy:

Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége

az adószám rovatba pedig írják be: 19012377-2-43

Figyelem immunerősítés - homoktövis

Please publish modules in offcanvas position.