Felhívás az adó 1% felajánlására

Tisztelt Tagjaink, Partnereink, Támogatóink!
Kedves Családtagjaik, Barátaik és Ismerőseink!

A Nyugdíjas Klubok és Idősek "Életet az éveknek" Országos Szövetsége is jogosult az 1% (SZJA) gyűjtésére. Amennyiben a Szövetségnek tesz felajánlást, akkor az idősek életminőségét, a méltó időskor színvonalas megélését támogatja.

A Szövetség programjai, fesztiváljai, kulturális- és sport rendezvényei az egész ország területéről vonzzák az időseket. Sőt, egyre gyakrabban a fiatalabb korcsoporthoz tartozókat is! Évente több országos kulturális fesztivált, sportprogramokat szervezünk, ahol tagjaink megmutatják, mit tudnak. A hagyományőrző táncokat eredeti viseletben mutatják be. Gyönyörködünk népdalénekeseink dalaiban; a vers- és prózamondók, a mesemondók, a színjátszók előadásában. De nagy szeretettel fogadja a közönség a moderntáncokat, a humoros jelenteteket is! Népszerűek a sportvetélkedőink, a túrák. Ezek a rendezvények egyben azt is bizonyítják, hogy az "ezüst generáció" tevékeny és értékes része társadalmunknak.

A Szövetség támogatja a mai kor követelményeihez igazodó ismeretek, a mindennapi életvitelt támogató, a korszerű kapcsolattartás lehetővé tevő ismeretek megszerzését.  

A mostani, nehéz egészségügyi helyzet után - mely reméljük, hamarosan véget ér - még inkább szükség lesz a Szövetség működésére. Sok idős embernek már most komoly gondot, mentális zavarokat okoz a magány és bezártság.

A Szövetség fennállásának 31. évében működésünk léte a tét.

Felajánlásaikat Szövetségünk alapszabályában rögzített feladataink megvalósításra fogjuk használni. A programjaink megvalósítására, szervezési költségeire (eszközök, képzések, kulturális és sport kiadások) fordítjuk.

Kérjük, segítse elő, hogy idős honfitársaink mielőbb a számukra leginkább megfelelő életvitelhez, élményekhez visszatérhessenek!

Adószámunk: 19012377-1-43

Köszönjük megtisztelő figyelmét és támogatását!

Nyugdíjas Klubok és Idősek "Életet az éveknek"
Országos Szövetség Elnöksége

Hírlevél: 2022. január

A járványhelyzetre való tekintettel tájékoztatunk benneteket, hogy a Hírlevél aktuális száma online formában olvasható a honlapunkon, ugyanitt le is letölthető.

A januári Hírlevél itt olvasható!


Senior örömtánc

Táncos lábú nyugdíjasok YouTube csatornánkon

Pilates 

A Sikeres Öregedésért csoport tagjai Tar József irányításával a közeljövőben a Pilates és a Meridian torna alapjaival ismertetnek meg bennünket.


 

1 %

Nyugdíjas klubtársainkat arra kérjük, érjétek el, hogy a családotokban, ismeretségi körötökben személyi jövedelemadót fizető személyek az adó 1 %-án ajánlják fel szövetségünk javára.
Szövetségünk esetében a nyilatkozatra azt kell ráírni a kedvezményezett rovatba, hogy:

Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége

az adószám rovatba pedig írják be: 19012377-1-43

Geers

Figyelem immunerősítés - homoktövis

Please publish modules in offcanvas position.