Felhívás az adó 1% felajánlására

Tisztelt Tagjaink, Partnereink, Támogatóink!
Kedves Családtagjaik, Barátaik és Ismerőseink!

A Nyugdíjas Klubok és Idősek "Életet az éveknek" Országos Szövetsége is jogosult az 1% (SZJA) gyűjtésére. Amennyiben a Szövetségnek tesz felajánlást, akkor az idősek életminőségét, a méltó időskor színvonalas megélését támogatja.

A Szövetség programjai, fesztiváljai, kulturális- és sport rendezvényei az egész ország területéről vonzzák az időseket. Sőt, egyre gyakrabban a fiatalabb korcsoporthoz tartozókat is! Évente több országos kulturális fesztivált, sportprogramokat szervezünk, ahol tagjaink megmutatják, mit tudnak. A hagyományőrző táncokat eredeti viseletben mutatják be. Gyönyörködünk népdalénekeseink dalaiban; a vers- és prózamondók, a mesemondók, a színjátszók előadásában. De nagy szeretettel fogadja a közönség a moderntáncokat, a humoros jelenteteket is! Népszerűek a sportvetélkedőink, a túrák. Ezek a rendezvények egyben azt is bizonyítják, hogy az "ezüst generáció" tevékeny és értékes része társadalmunknak.

A Szövetség támogatja a mai kor követelményeihez igazodó ismeretek, a mindennapi életvitelt támogató, a korszerű kapcsolattartás lehetővé tevő ismeretek megszerzését.  

Felajánlásaikat Szövetségünk alapszabályában rögzített feladataink megvalósításra, programjaink megvalósítására, szervezési költségeire (eszközök, képzések, kulturális és sport kiadások) fordítjuk.

Kérjük, segítse elő, hogy idős honfitársaink minél több élményt adó programhoz jussanak.

Adószámunk: 19012377-1-42

Köszönjük megtisztelő figyelmét és támogatását!

Nyugdíjas Klubok és Idősek "Életet az éveknek"
Országos Szövetség Elnöksége

Keresés

Figyelem!

Vonalas telefonszámunk munkaidőben hívható:

Telefon: 00 36 1 327 0118


Hírlevél: 2024. május

A Hírlevél aktuális száma online formában olvasható a honlapunkon, ugyanitt le is letölthető. A korábbi számok a Hírlevél fül alatt találhatók.

A májusi Hírlevél itt olvasható!


Senior örömtánc

Táncos lábú nyugdíjasok YouTube csatornánkon

Pilates 

A Sikeres Öregedésért csoport tagjai Tar József irányításával a közeljövőben a Pilates és a Meridian torna alapjaival ismertetnek meg bennünket.


 

 


Figyelem:

tagdíjváltozás


1 %

Nyugdíjas klubtársainkat arra kérjük, érjétek el, hogy a családotokban, ismeretségi körötökben személyi jövedelemadót fizető személyek az adó 1 %-án ajánlják fel szövetségünk javára.
Szövetségünk esetében a nyilatkozatra azt kell ráírni a kedvezményezett rovatba, hogy:

Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége

az adószám rovatba pedig írják be: 19012377-1-42


 

Please publish modules in offcanvas position.