Kedves Tornatársunk!

Beköszönt lassan a tavasz, melegszik az idő, ébred a természet. Egyre jobban vágyunk ki a szabadba, a kertbe, s mozgunk egyre többet. Ugyanakkor rádöbbenünk, hogy a téli pihenések, a tv előtt töltött idők hatására kevesebbet bírunk, hamar elfáradunk. Különféle gyakorlatokkal az állóképességünk, erőnlétünk javítható. Ezért márciustól az egészségmegőrző/egészségfejlesztő fizikai gyakorlatokkal foglalkozunk, amelyek 6 területe közül (állóképesség fejlesztése, mozgáskoordináció javítása, egyensúly fejlesztése, erősítés, mozgásterjedelem növelése, agytorna) az erősítéssel kezdünk ebben a hónapban. A 6 terület fejlesztésével kapcsolatban erre a LINKRE kattintva egy filmet tud megnézni, ahol az ismertetés mellett fejlesztő gyakorlatokat is javaslunk. Az év során mind a 6 területet részletesen feldolgozzuk a hírlevelekben, az egyes területekhez az órarendben megtalálható foglalkozásokat is ajánlunk. A februári nagysikerű Szolnokon megrendezett Szépkorúak szerdája rendezvénysorozat márciusban Sopronban és Tatabányán folytatódik. A táplálkozás és életmód rovatokkal a húsvéti készülődéshez adunk tippeket.

Tartalmas olvasást kívánunk! Maradjunk mozgásban, tartson velünk márciusban is!

1. oldal / 6

Keresés

Figyelem!

Vonalas telefonszámunk munkaidőben hívható:

Telefon: 00 36 1 327 0118


Hírlevél: 2024. április

A Hírlevél aktuális száma online formában olvasható a honlapunkon, ugyanitt le is letölthető. A korábbi számok a Hírlevél fül alatt találhatók.

Az áprilisi Hírlevél itt olvasható!


Senior örömtánc

Táncos lábú nyugdíjasok YouTube csatornánkon

Pilates 

A Sikeres Öregedésért csoport tagjai Tar József irányításával a közeljövőben a Pilates és a Meridian torna alapjaival ismertetnek meg bennünket.


 

 


Figyelem:

tagdíjváltozás


1 %

Nyugdíjas klubtársainkat arra kérjük, érjétek el, hogy a családotokban, ismeretségi körötökben személyi jövedelemadót fizető személyek az adó 1 %-án ajánlják fel szövetségünk javára.
Szövetségünk esetében a nyilatkozatra azt kell ráírni a kedvezményezett rovatba, hogy:

Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége

az adószám rovatba pedig írják be: 19012377-1-42


 

Please publish modules in offcanvas position.